Beogradski Šopen Fest (BŠF) je internacionalna kulturno-obrazovna manifestacija, čiji je domaćin MŠ Stanković, i koja se od 2012. godine održava uz podršku ambasada Republike Poljske i Švajcarske u Beogradu, Ministarstva kulture Republike Srbije, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, go Vračar i Stari grad, Predstavništva Republike Srpske u Srbiji i RC Beograd – Stari grad.
Projekat BŠF sadrži raznovrsne aktivnosti: Pijanističko takmičenje za mlade talente – učenike i studente klavira iz Srbije, regiona i Evrope, koncerte, stručna predavanja, master klas, radionice za decu.
Na ovogodišnjem Šopen Festu koji se održavao od 26.02-01.03. 2015. godine učestvovao i naš učenik IV razreda Stefan Miletić u klasi nastavnika Nenada Miloševića. Stefana je ocenjivao žiri u sasatavu: prof. Jokut Mihajlović, prof. Aleksandra Radosavljević,prof. Lidija Stanković i prof. Nataša Stanković. Kao učesnik u kategoriji starijih razreda, razumljivo je da su uspešniji bili učenici starijih razreda ali je naš Stefan prošao veoma zapaženo od strane žirija uz pregršt pozitivnih kritika za izvođenje svog programa.Za svoje učešće Stefan je dobitik diplome.