Pozivamo Vas na kratku prezentaciju koja će biti organizovana 18. septembra 2015. godine u prostorijama Privredne komore Srbije (Resavska 15, sala 3) na kojoj ćemo predstaviti novitete za predstojeći događaj. Ukoliko želite da potvrdite svoj dolazak, molimo Vas da pošaljete podatke (ime, prezime, funkcija, institucija, e-mail adresa i telefon) do 17. septembra 2015. godine na adresu monika.canak@britishcouncil.rs.

Događaj „Nove tehnologije u obrazovanju“ ima za cilj unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi kroz povezivanje IT i obrazovnog sektora. Konferenciju i sajam organizuju British Council u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Partneri događaja u februaru 2015. godine su bili Samsung, Pearson, Intel, Hp, Oracle, IBM, Comtrade, Lanaco, Macola, Steljes, Advant, Microsoft, Orion Telekom i mnogi drugi. Pogledajte ko su bili naši partneri i izlagači prošle godine.

U februaru 2015. godine smo na ovom događaju okupili više od 40 izlagača i 50 predavača iz 12 zemalja, kao i više od 2.500 posetilaca i 2.000 gledalaca koji su pratili događaj putem livestream-a. Putem društvenih mreža informisali smo više od 1.000.000 ljudi o ovom događaju, a 79% izlagača potvrdilo je da su napravili nova partnerstva na događaju.

Za 2016. godinu pripremamo dosta novih aktivnosti, zasnovanih na predlozima i sugestijama posetilaca, partnera i izlagača na prethodnom događaju. Fokus sajma i konferencije će biti na upotrebi novih tehnologija u predškolskom, osnovnom, srednjem, stručnom i visokom obrazovanju, kao i celoživotnom učenju. Zajedno sa partnerima pripremamo prvi obrazovni hakaton u cilju razvijanja obrazovnih aplikacija za đake u Srbiji i regionu. Organizovaćemo poseban program za donosioce odluka iz 20 zemalja centralne i istočne Evrope. Planiramo preko 150 predavanja uz mnogo veće prisustvo relevantnih predavača i važnih gostiju iz Velike Britanije i regiona. U dokumentima koje možete da preuzmete na linkovima ispod, možete da nađete više informacija o „Novim tehnologijama u obrazovanju 2016“:

·         Opšte informacije

·         Ponuda za izlagače

·         Ponuda za partnere

Molimo Vas da imate u vidu da je rok za prijavu za izlagače i partnere 17. novembar 2015. godine. Ukoliko imate pitanja ili predlog za saradnju, budite slobodni da nas kontaktirate. Ukoliko ovaj mail nije stigao do odgovarajuće osobe, molimo Vas da nas obavestite kome ga možemo proslediti iz Vaše kompanije. 

S poštovanjem,